Cristian Radu s-a întâlnit cu ministrul pentru Mediul de Afaceri

0
703
Cristian Radu s-a întâlnit cu ministrul pentru Mediul de Afaceri

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, ieri, cu reprezentanţii Şantierului Naval Daewoo Mangalia, pentru a participa la lansarea la apă a două nave de mare tonaj, construite în şantierul din sudul litoralului. Edilul Mangaliei priveşte astfel de investiţii ca posibilităţi reale de dezvoltare a mediului de afaceri din partea de sud a judeţului şi, implicit, a oraşului pe care îl administrează.

„Este important ca oamenii de afaceri să cunoască posibilităţile de derulare a unor proiecte comune. Administraţia locală Mangalia sprijină investiţiile care aduc un plus în bugetul local, astfel încât locuitorii să aibă mai multe variante pentru viitor“, a declarat primarul Cristian Radu pentru „Observator de Constanţa“. Edilul s-a declarat, de asemenea, încrezător că, prin activitatea şantierului de la Daewoo Mangalia, multe proiecte de dezvoltare a oraşului vor primi un sprijin consistent şi vor fi finalizate în timp optim.

Potrivit edilului, la întâlnire a participat şi ministrul Mediului de Afaceri, Mihai Voicu, oficialul guvernamental declarându-se mulţumit de intenţiile administraţiei locale privind strategia de dezvoltare, respectiv atragerea de noi investitori în zonă. De asemenea, acesta a spus că va face toate demersurile pentru dezvoltarea mediului de afaceri, prin promovarea unei legislaţii care să convingă firme mari să investească în România.

Zona Mangalia este una din cele mai căutate de către oamenii de afaceri, pentru că sudul litoralului românesc oferă multiple posibilităţi de dezvoltare, iar primarul Cristian Radu a promis, încă din campania electorală, că promovarea activităţilor din turism reprezintă prioritate pentru primul său mandat, iar interesul său este să îi determine pe turişti să-şi cheltuiască fondurile de vacanţă în staţiunile din sud şi Mangalia să nu fie doar o localitate de trecere spre litoralul bulgăresc.

Mihaela TÎRPAN, Observator, Vineri, 17 aug.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply