Primarul Mangaliei a găsit sponsori pentru Festivalul Callatis 2012

0
684

Liderul administraţiei locale Mangalia, Cristian Radu, a declarat pentru Cuget Liber că a reuşit să găsească, într-un final, sponsorii care vor finanţa festivalul cu tradiţie în sudul litoralului, Callatis Mangalia.

Potrivit edilului, acesta se va desfăşura undeva la sfârşitul lunii august, actualmente punându-se la punct toate detaliile legate de acest eveniment. De altfel, reprezentanţii administraţiei locale au precizat că în cel mai scurt timp va fi dat publicităţii programul festivalului şi lista tuturor celor care vor urca pe scena de la Mangalia.

„Ne-am luptat foarte tare pentru a găsi sponsori, pentru că ştim cât de important este acest festival pentru oamenii din Mangalia şi turişti deopotrivă. A fost dificil să găsim companii dispuse să se implice pe ultima sută de metri. Anul acesta, din lipsa unei finanţări substanţiale, va fi un festival de muzică românească, vor fi concursuri, surprize şi bineînţeles Miss Diaspora. Anul viitor ne dorim să putem organiza un festival internaţional de muzică pentru care vom începe pregătirea, respectiv contractarea sponsorilor, încă de la 1 octombrie 2012. Această ediţie ne-a luat cam din scurt.

Ne-am dorit realizarea festivalului, însă am exclus din start organizarea sa din bugetul Primăriei pentru că avem alte priorităţi şi alte cheltuieli. Am decis ca acesta să aibă loc la sfârşitul lunii august pentru că ne dorim să extindem capetele de sezon prin intermediul evenimentelor. De fapt, aceasta a fost strategia pe care am putut să o aplicăm în domeniul turismului anul acesta: să atragem cât mai mulţi vizitatori, organizând evenimente. Am avut multe manifestaţii în ultima perioadă şi vom mai avea, suntem în discuţii pentru un târg. Veţi vedea despre ce este vorba la momentul oportun”, a declarat Cristian Radu. 

Alexandra BĂLAN, Cuget Liber, Sambata, 18 August 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply