Cristian Radu este noul primar al Mangaliei

0
742

Cristian Radu este noul primar al Mangaliei. Potrivit rezultatelor oficiale prezentate de Biroului Electoral de Circumscripţie, candidatul independent l-a devansat pe democrat liberalul Zanfir Iorguş cu peste o mie sapte sute de voturi.  În consiliul local, PSD şi PDL au un număr egal de mandate, iar Alianţa Creştin Democrată  se clasează pe locul trei. 

Au fost ore tensionate aseară la Mangalia pentru susţinătorii candidatului independent la primărie, Cristian Radu. Zeci de oamenii s-au strâns în faţa sediului său de campanie, imediat după închiderea urnelor şi au aşteptat cu sufletul la gură să afle rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin, organizat pentru desemnarea primarului dar şi a componenţei Consiliului Local. Primele veşti au început să vină în jurul orelor 11. Rezultatele transmise din secţiile de votare în urma numărătorii paralele, îl desemnau câştigător pe Cristian Radu. Confirmarea a venit abia în jurul orei 2.00 când datele furnizate din 24 de secţii de votare din cele 26 amenajate la Mangalia au indicat o victorie netă a candidatului independent.  Vestea a produs o explozie de bucurie.

Cristian Radu şi-a făcut apariţia în mijlocul oamenilor şi le-a mulţumit pentru încrederea acordată. Nu doar tinerii, ci şi bătrânii l-au preferat ca  primar.

În această dimineaţă au venit şi rezultatele oficiale. Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscripţie Mangalia, Cristian Radu a fost votat de 9512 alegători.  Candidatul  PDL Zanfir Iorguş  s-a clasat pe locul doi şi a întrunit 7746 de sufragii.   Primarul ales ştie deja ce are de făcut.

În privinţa Consiliului Local Municipal,  PSD şi PDL au obţinut fiecare  câte şase mandate,  Alianţa Creştin Democrată – patru iar  PP-DD – două mandate.  La alegerile de ieri s-au prezentat la urne peste 20 de mii de alegători din cei 36 de mii înscrişi pe liste.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vezi si video, pe reporterntv.ro, 25 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply