7 sesizări oficiale primite la BEJ cu incidente la vot

0
658

Pana la această ora (12,00), la sediul Biroului Electoral Judeţean nu s-au înregistrat decât şapte sesizări cu incidente în procesul de votare înregistrate în judeţ. Ştampila de la Nicolae Balcescu a fost recuperată de la domiciliul lui Dumitru Burlacu, barbatul s-a ales cu dosar penal.

Un barbat din Mangalia a fost suprins cu un număr de patru buletine de vot în plus in lenjeria intima, intr-o sectie de vot din Mangalia.

În sectiile de votare din Sacele si Valu lui Traian a fost sesizat faptul ca in cabina de vot intrau cate doua persoane, situatia s-a reglementat. Votarea a fost suspendata in primele ore ale diminetii temporar in Adamclisi, Năvodari şi Mangalia. La Poarta Albă, 700 de alegători sunt obligata o distanta foarte mare pentru a vota din cauza arondarii realizata de Serviciul de Evidenta a Populatie. O plangere penală a fost formulată pe numele unui candidat din Năvodari pentru tentativă de mită. Mai multe persoane sunt cercetate după ce şi-au fotografiat buletinul de vot.

Loctiitorul BEJ, Adrian Oprea a mai anunţat ca 10,81% alegatori au votat la nivelul judetului Constanta pana la ora 10.00. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Carmen Şerbănescu, patru persoane din Ovidiu sunt audiate la Poliţia din localitate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Vom reveni.

ziuaconstanta, 10 iunie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply