DIAS-ul a intervenit, azi noapte, să îl scape pe Tusac de la linşaj

0
1911

farmec.ro
carturesti.ro%20
Era să ia bătaie în Colonişti

Aşa cum arătam şi în alte articole, municipiul Mangalia pare să fie zona zoster a judeţului Constanţa în ceea ce priveşte lupta crâncenă pentru scaunul de primar, dar şi din punctul de vedere al scandalurilor pornite în timpul campaniei electorale.

De exemplu, azi noapte, candidatul import Belgia pentru funcţia de primar, Mihai Claudiu Tusac, a fost la numai un pas de a fi linşat de circa 300 de persoane de etnie romă, în cartierul Colonişti. Potrivit unor surse din Poliţie, a fost nevoie de intervenţia luptătorilor DIAS pentru a-l scoate pe Tusac din mâinile reprezentanţilor naţionalităţilor conlocuitoare.

În speţă, Tusac s-a gândit să întâmpine ziua alegerilor cu micii şi cu cârnaţii sfârâind pe grătare, la ora 01 noaptea, la o cunoştinţă de-a sa din zona Colonişti. Însă locuitorilor din acea zonă nu prea le-a picat bine la stomac ceea ce făcea Tusac, motiv pentru care şi-au manifestat nemulţumirea. Atunci Tusac s-a exprimat cum ştie el mai bine, făcându-i pe localnici ciori. Acela a fost momentul în care, în scurt timp, la faţa locului au ajuns circa 250-300 de persoane, care l-au înconjurat pe Tusac.

Norocul său a fost că au sosit poliţiştii şi trupele DIAS, în caz contrar risca să nu-şi mai poată exercita dreptul de a se vota. Întrucât între el şi şeful Poliţiei Mangalia, comisar-şef Nicole Pescaru nu mai există comunicare, mai ales că i-a şi spus lui Pescaru că el, Tusac, reprezintă legea în Mangalia, a sunat direct la comanda IPJ, pentru a cere ajutorul. Pe lângă cei de la DIAS, la faţa locului s-a dus, totuşi, şi Pescaru, care i-a pus cu botul pe labe pe romii dezlănţuiţi, înainte ca aceştia să facă ceva.

Daniel ALBU, replicaonline, 10 iunie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply