Festivalul Florilor, organizat la Mangalia de catre Cristian Radu

0
786

Candidatul independent pentru Primaria Mangalia, Cristian Radu, a sustinut, ieri, prima sa actiune prin care si-a facut cunoscute intentiile privind candidatura pentru functia de primar. Astfel, duminica, 8 aprilie, chiar in ziua de Florii si astazi, Cristian Radu organizeaza Festivalul Florilor, o expozitie inedita de flori si arta. Evenimentul se desfasoara intr-un ambient muzical in Sala Belvedere a Hotelului President din municipiul Mangalia.

Amintim ca fostul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, si-a prezentat, oficial, intentia de a candida pentru Primaria Mangalia, ca independent, in urma cu doua saptamani. Inca de atunci, Radu a tinut sa explice ca va adopta o campanie transparenta. Astfel, programul „Mangalia, oras european” urmeaza sa fie lansat in dezbatere publica, prilej cu care Cristian Radu va discuta cu cetatenii din Mangalia despre nevoile pe care le au, in acest mod urmand sa fie realizata si lista prioritatilor de campanie.

Alegerile locale se vor desfasura pe 10 iunie, iar competitia se anunta extrem de interesanta, la Mangalia fiind anuntate cele mai multe intentii de candidatura de pana acum. Oficial, campania electorala va incepe pe data de 9 mai.

Mihaela TIRPAN, Monday, 9 April 2012, Observator.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply