Claudiu Tusac, neinteresat de Primaria Mangalia

0
640

El spune ca se gandeste, deocamdata, la proiectele Primariei, care au fost intarziate cat timp a fost suspendat din functie

Dupa un mandat cu suisuri si coborasuri, eliberari si repuneri pe functie de instanta, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, spune ca nu se gandeste, inca, la candidatura sa pentru un nou mandat in fruntea administratiei. „Nu ma intereseaza sa candidez pana cand Primaria nu va functiona normal, iar proiectele vor fi repuse pe linia normala a lucrurilor. Daca cetatenii inteleg ideea de Consiliu Local, trebuie sa stie ce au de facut. Vreau un Consiliu Local normal, nu se poate lucra cu oameni care lucreaza pe santaj”, a declarat primarul Mangaliei despre ce isi doreste sa se intample in perioada imediat urmatoare.

Cu toate acestea, edilul din sudul litoralului si-a propus ca, in timpul scurt care a mai ramas pana la data programata a alegerilor locale din acest an – 10 iunie –, sa continue proiectele incepute, iar la sfarsitul saptamanii trecute a demarat lucrarea privind alimentarea cu energie electrica a cartierului Dobrogea I, situat la iesirea din municipiu si unde cetatenii locuiesc fara curent electric de sapte ani.

Amintim ca primarul Mangaliei a fost eliberat din functie in 2009, prin ordin de prefect pe motiv de incompatibilitate, trei luni mai tarziu instanta admitand contestatia depusa de catre edil, la fel urmand sa se intample si in noiembrie 2011, atunci cand un raport al Agentiei Nationale de Integritate l-a declarat pe Claudiu Tusac incompatibil cu functia de primar, iar prefectul Claudiu Palaz l-a eliberat, din nou, din functie. Dupa un proces stramutat la Tribunalul Buzau, Tusac a revenit la Primarie.

Mihaela TIRPAN, Observator, Luni, 19 Martie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply