Investiţii de peste un milion de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea comunei Limanu

0
704

nicolaeurdeainvestitiiunmilioneu (Small)CUGET LIBER: Primarul Nicolae Iustin Urdea continuă strategia de dezvoltare a comunei Limanu şi are în plan mai multe proiecte în beneficiul locuitorilor. După luni îndelungate în care, alături de echipa sa, a lucrat la diverse proiecte, iată că rezultatele pozitive nu au întârziat să apară.

Zilele acestea, administraţia publică locală a primit răspunsul de la cei responsabili şi au fost anunţaţi că au câştigat două proiecte de concurs de maxim interes pentru comuna Limanu. Mai exact, este vorba despre construirea unui cămin cultural şi a unei grădiniţe cu program prelungit.

„Suntem extrem de fericiţi, deoarece a fost un concurs de proiecte al cărui punctaj maxim era de 80 de puncte. Noi am câştigat cu punctajul maxim, astfel că, în scurt timp, vom demara cele două proiecte. În primul caz, este vorba despre renovarea, modernizarea şi dotarea unui cămin cultural în 2 Mai, care aparţine administrativ de comuna Limanu. Pentru acest proiect, am obţinut finanţare europeană în valoare de 500.000 de euro. Căminul cultural va avea mai multe funcţionalităţi – va găzdui evenimente culturale, va cuprinde un spaţiu pentru o sală de sport şi va avea şi un spaţiu pentru diverse cercuri artistice în domeniul muzical. Totodată, va fi dotat cu instrumente muzicale precum pian, vioară, clarinet, flaut. Avem profesori de muzică care să-i îndrume pe copiii care vor să performeze în acest domeniu şi, dacă o să fie nevoie, vom angaja şi alti specialişti în domeniu”, a declarat primarul Nicolae Iustin Urdea.

Mai mult în cugetliber.ro, Vineri, 27 mai 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply