Campionii mondiali la karate din Mangalia se pregătesc în subsolul Casei de cultură

0
1307

kempo-karate3 (Small)

Într-o sală de 3 x 4 m din subsolul Casei de cultură din Mangalia, antrenorul Titi Vartolomei pregăteşte campioni mondiali la karate.
După numeroase participări la campionate naționale, balcanice, europene, tinerii pregătiți de Titi Vartolomei în cadrul Clubului Wushu-Maxx Mangalia au luptat la Cupa Mondială de Kempo, care a avut loc între 20 – 22 aprilie 2016, la Centrul Sportiv “Apollo” din Bucureşti.
Cu toată modestia care îl caracterizează, am reuşit să îi smulg rezultatele: BUDEANU IONUT FLORIN – seniori, categoria de greutate – 85 kg, LOCUL 1, ACSINTE IONELA NICOLETA, 16-18 ani, categorie greutate – 55 kg, LOCUL 1, iar STIRBAN ALINA, seniori categorie greutate – 60 kg, a ocupat LOCUL 3.

ionut-budeanu

kempo-karate2

“Dacă pentru sporturile de echipă se găsesc resurse, pentru cele individuale ne străduim să suplinim această lipsă prin dăruire, pasiune şi … cu ce mai poate fiecare material. Ne deplasăm cu maşinile personale la competiții, dormim pe unde apucăm, dar aducem premii şi rezultate cu care foarte puține cluburi din țară se pot lăuda”, a declarat Titi Vartolomei.
Facem precizarea ca sportivul Ionut Budeanu este unul dintre cei mai premiați karateka din România şi este din comuna 23 August, o localitate care a dat mulți campioni la lupte. (M.I.).

MangaliaNews.ro, Marti, 26.04.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply