Candidat independent, sprijinit de Tăriceanu. Iorguş, înţelegere cu ALDE şi PSD, să-l lase iar pe Radu fără Consiliu?

0
710
zanfir_iorgus- (Small)
Azi este ultima zi când candidaţii la alegerile locale îşi pot depune dosarele de candidatură, iar Zanfir Iorguş strângea, chiar şi în cursul zilei de ieri, semnături care să îl conducă spre intrarea în cursă pentru Primăria Mangalia. Potrivit liderilor ALDE Constanţa, Zanfir Iorguş va candida independent, dar cu susţinerea partidului condus la centru de Călin Popescu Tăriceanu.
Tot pentru „Replica” de Constanţa, conducerea ALDE a precizat că Iorguş va susţine, la rândul său, lista de consilieri ALDE, cu câteva modificări – în sensul că vor intra pe listă şi oameni plecaţi odată cu fostul primar din PSD: Dragoş Bociog, Laura Cârlan.
Reamintim că PSD a anunţat, vinerea trecută, că îl înlocuieşte pe Paul Foleanu din postura de candidat al partidului la primărie cu Bogdan Maganu. Cu toate că Foleanu era omul propus de Iorguş pentru a candida din partea PSD la primărie, iată că acesta a precizat, pentru „Replica” de Constanţa, că nu pleacă la ALDE. De asemenea, mai precizăm că, până la această „mutare”, candidatul anunţat de ALDE la primărie era Leonard Tănase.

Mai mult, în replicaonline.ro, Marti, 26 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply