Tinerii din Constanţa, aşteptaţi să îmbrace haina militară

0
645
CUGET LIBER: Ce trebuie să faci pentru o carieră în armată

carieramilitara

Armata a fost considerată dintotdeauna un loc de muncă sigur, bine plătit, cu numeroase beneficii şi compensaţii, atât în timpul activităţii, dar mai ales la pensie. De aceea, tot timpul, haina militară i-a atras pe tineri spre o carieră decentă şi respectată în societate, în ideea că vor avea asigurată ziua de mâine. 

Şi dacă ne uităm la mişcările de pe piaţa muncii, ne dăm seama că, în aceste vremuri, un loc de muncă sigur valorează mai mult decât unul ceva mai bine plătit, dar supus oricând disponibilizărilor. 

În aceste condiţii, tinerii absolvenţi de liceu din Constanţa sunt aşteptaţi să se înscrie la instituţiile de învăţământ militar. Astfel, în baza prevederilor „Planului de şcolarizare în instituţiile militare de învăţământ pentru anul 2016 – 2017″, în perioada februarie – mai 2016, biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Constanţa, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ superior, postliceal şi liceal din subordinea Ministerului Apărării Naţionale.

Cei interesaţi trebuie să ştie că MApN scoate la concurs următoarele locuri: 

Continuarea, în cugetliber.ro, 6 febr.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply