ACTIVATORUL ANTIRID H3 Derma+, pentru un TEN PERFECT! (VIDEO)

0
1672
Farmec-Gerovital-H3-Derma-Activator-Antirid
     webforcluj.roSpecialiștii în cosmetică și în sănătatea tenului spun că o cremă, pentru a fi corect absorbită, poate fi ajutată de dispozitive special concepute în acest sens, bazate pe tehnologii noi.
     Activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ este un astfel de dispozitiv care asigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme, în piele, după cum menționează webforcluj.ro
     Activatorul antirid, în variantă portabilă, a fost lansat de Compania Farmec, odată cu gama Gerovital H3+. Este un dispozitiv electric cu vibraţii de înaltă frecvență, care folosește tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor.  

activatorulantiridGerovitalH3Dermaplus

     Mini aparatul are două tipuri de lumină: albastră, cu ioni pozitivi (+) care ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor și roșie, cu ioni negativi (-), se utilizează după aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ și ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din fiecare cremă.
     Este evident că un astfel de aparat e foarte util pentru întreținerea tenului și, mai mult decât atât, e foarte uşor de folosit. Nu vă imaginați că aveți nevoie de condiții speciale sau de cunoștințe de cosmetică…, doar de 3 minute din timpul pe care oricum îl folosiți zilnic, la aplicarea cremei de față.

ActivatorantiridGerovitalh3DermaPlus

     Specialistele în frumusețe de la salonul de întreținere cosmetică al Farmec folosesc Activator antirid Gerovital H3 Derma+, de fiecare dată când e necesar. Şi voi puteţi să-l folosiţi super uşor…
     Mai multe despre ACTIVATORUL ANTIRID H3 Derma+ și despre cremele GEROVITAL H3 recomandate, AICI
     Iată și un TUTORIAL video despre modul de folosire a ACTIVATORULUI ANTIRID H3 Derma+:

Sursa: webforcluj.ro


     Din experiența celor care-l folosesc, ACTIVATORUL ANTIRID H3 Derma+ face minuni, împreună cu cremele Gerovital H3 sau/și cu ulei din sâmburi de struguri!
     Consultați-vă cosmeticiana! Să fiți frumoase, sănătoase și fericite!

     ACTIVATORUL ANTIRID H3 Derma+ poate fi comandat ONLINE, aici:

 





Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply