S-A DESCHIS STAȚIA LUKOIL MANGALIA SUD! Galerie FOTO

2
5050

Statia-Lukoil-Mangalia-Sud

În partea de sud a orașului Mangalia, la ieșirea spre 2 Mai – Vama Veche, pe stânga, s-a deschis recent Stația LUKOIL Mangalia Sud.

Aici, toți posesorii de autoturisme și vehicule de transport găsesc, la orice oră din zi și din noapte, 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână, produsele petroliere de care au nevoie, la standardele cele mai înalte de calitate.

SAMSUNG

Ca un semn de respect deosebit pentru dumneavoastră, clienții noștri, LUKOIL Mangalia Sud vă oferă, în incinta stației de distribuție, serviciile barului LUKCafe, un loc relaxant, spațios, cu monitoare TV și un meniu diversificat de băuturi alcoolice și nonalcoolice, sandvișuri proaspete,  produse de patiserie calde și cafea aromată, de calitate.

SAMSUNG

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Compania LUKOIL, prezentă pe piața românească de 15 ani, se mândrește cu o cotă importantă, de aproximativ 20% din piața totală de produse petroliere din România, lucru care certifică faptul că șoferii sunt mulțumiți de produsele marca LUKOIL.

Stația LUKOIL MANGALIA SUD, date de CONTACT:

Telefon: 0241/838.838

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lukoil-Mangalia/331968790299529

PROGRAM NON-STOP!

Galerie FOTO:

01-Statia Lukoil Mangalia Sud foto aeriana Claboo Media (Medium) SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

MangaliaNews.ro, Miercuri, 30 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. e franciza asa ca nu beneficiezi de puncte la alimentarea cu combustibil. a se vedea pe panoul de la intrarea in statie. in rest preturi foarte mari mai bine mergi 12 km si alimentezi in bulgaria. e mai ieftin si preturi acceptabile. ce draq inseamna 12 km cand poti sa te distrezi in vama veche prin care treci!

Leave a Reply