Generația de Aur: Final de meci, dar povestea continuă cu Cei mai iubiți oameni din România! | FOTO-VIDEO

0
268

Generația de Aur, condusă de Gheorghe Hagi, a jucat meciul de retragere împotriva unei selecționate de staruri internaționale.

Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al fotbaliștilor care au scris istorie pentru România la Campionatul Mondial din 1994, a avut loc sâmbătă seara, 25 mai, a.c., pe Arena Națională.
Generația de Aur învinge Legendele Lumii cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0!
Final de meci. ”Generația de Aur” a câștigat meciul de adio, după ce s-a impus cu scorul de 3-2. Rivaldo și Pandev au marcat pentru Legendele Lumii, dar gloriile fotbalului românesc au produs ”remontada”, prin golurile semnate de Basarab Panduru, Gică Hagi și Costel Gâlcă. Partida a fost marcată de mai multe momente speciale. Pe Arena Națională s-au aflat peste 50.000 de oameni. (sursa: focuspress.ro).

Hagi, mesaj emoționant„55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu «Generația de Aur» a României!“ 

Citiți neapărat și: Cei mai iubiți oameni din România, de Andrei Crăciun…,

…dar și: Noaptea maGică (de la) Popescu, de Dan Filoti.

Generația de Aur: Am jucat din inimă, pentru VOI!

Lacrimi şi piele de găină, pentru 50.000 de oameni! Hagi şi idolii din Generația de Aur au fost premiați pe podium, apoi au ieşit din scenă! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

Tur de onoare fabulos, făcut de Generatia de Aur, cu tricolorul purtat pe umeri:

POVESTEA CONTINUĂ! Meciul de adio al Generației de Aur nu este finalul. Povestea lor este și va fi mereu prezentă. Și trebuie spusă mai departe. Filmul „Hai, România! Povestea Generației de Aur” va fi disponibil pe Netflix din data de miercuri, 29 mai 2024. (sursa: hairomania.filmul).

Inquam Photos / George Călin.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply