LIVE! Transalpina Challenge 2024. Pilotul Emil Ghinea din Mangalia conduce bolidul verde Norma M20F Evo, pe traseul său preferat de la Rânca | VIDEO

0
729

CNVC Rânca, etapa a doua din Campionatul National MASTERS de Viteză în Coastă a României, Etapa a doua din Campionatul Național de Viteză în Coastă a României.

În cadrul CNVC, pilotul Emil Ghinea din Mangalia va conduce bolidul verde Norma M20F Evo, pe traseul său preferat de la Rânca.

Transalpina Challenge 2024 punctează ca și etapa a doua pentru ambele campionate nationale de viteză în coastă ale Romaniei care se desfasoara sub egida FRAS.
Etapa va avea loc in acest weekend, 25-26 mai 2024, aducand la start un numar de 79 de concurenti, acestia alergând în Trofeul National Masters de Viteză în Coastă, fie în Campionatul National de Viteză in Coastă.
Duelurile vor fi unele interesante in ambele campionate, Jerome France revine la bordul modelului Nova NP03 in speranta unei victorii in Trofeul Masters, la fel ca si Costel Casuneanu care va face trecerea la vechea sa iubire, Skoda, pilotand un model RX in acest sezon competitional.
O premiera la aceasta etapa va fi adusa de Dominic Marcu, care va concura cu primul model Tesla Model S Plaid de curse din Europa la Rânca.
Julian Raduta face deplasarea in statiunea montană la bordul unei Osella PA2000, tintind prima pozitie in clasamentul Campionatului National de Viteza in Coasta, la fel ca si Botond Szabo care revine la comenzile modelului Radical SR3 RS.
La startul etapei nu vor lipsi nici ceilalti aspiranti la prima treapta a podiumului general. Ciovica revine cu modelul Radical SR8, Dragos Savloschi ajunge cu noul setup si noul design a modelului Radical ProSport EVO pe celebra Transalpina.
Mangaliotul Emil Ghinea face o deplasare lungă, însă vine cu un singur gând, locul 1, cu al său model Norma M20F Evo. (sursa: fanrally.ro).

Transmisiuni Live: Duminică, 26 mai, Manșa 1 (h.14:00) și Manșa 2 (h.15:30):


Mangalia News, partener media al pilotului Emil Ghinea, 24.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply