Originar din Filipine, locuiește în Mangalia, este cântăreț și a luat 4 cuțite la ”Chefi la cuțite”. Felicitări, Oliver! VIDEO

0
666
În episodul 6 al sezonului 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzat pe 1 aprilie 2024, telespectatorii au fost martorii unei seri pline de emoție și surprize, iar unul dintre protagoniștii acestei ediții a fost și Oliveros Andas, cunoscut de prieteni sub numele de Oliver, un talentat cântăreț în vârstă de 57 de ani, originar din Filipine.

Oliveros Andas, poveste de iubire cu final fericit. Cum s-a îndrăgostit de Claudia.

Locuind în Mangalia, alături de soția sa, Claudia și de fiica lor, Lia, Oliver a dovedit că pasiunea sa pentru muzică nu este singura sa calitate remarcabilă. De data aceasta, a impresionat cu abilitățile sale culinare, aducând pe farfurie arome și gusturi exotice.

Preparatului său thailandez, Steamed Fish, a surprins și încântat pe cei 4 jurații, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Apreciind îndrăzneala și savoarea preparatului propus de Oliver, jurații l-au răsplătit cu patru cuțite, recunoscând astfel măiestria și talentul său în bucătărie. (sursa: Mangalia.TV).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply