Cum putem aduce înapoi, acasă, 2 milioane de români? Antreprenorul Vlad Iftime are soluția! (VIDEO)

0
431
  • „Dacă fiecare antreprenor va convinge doi români să se întoarcă în țară, economia României ar beneficia de un plus de două milioane de muncitori calificați”, susține Vlad Iftime, un antreprenor care conduce 100 de angajați. El afirmă că diferențele salariale sunt nesemnificative.
„Fiecare antreprenor să convingă doi români să vină acasă, asta mi se pare o idee foarte bună, ori 1.000.000 de antreprenori, uitați că vin două milioane de români acasă. Eu zic că o să conving doi”, a susținut, la podcastul Hacking Work, Vlad Iftime.
Doru Șupeală, Hacking Work: În acest episod stăm de vorbă cu un lider vizionar. Vlad Iftime, CEO Vestra Industry și fondator Haita Land, este un antreprenor care îndrăznește să viseze la un viitor mai bun pentru țara noastră, conduce peste 100 de oameni și se ocupă personal de angajări, pentru a se asigura că oamenii se identifică cu valorile companiei. Vlad are o viziune clară asupra modului în care companiile românești pot concura la nivel global și a impactului pe care îl poate avea revenirea diasporei în economia națională. Originar din zona Moldovei, Vlad este pasionat de tradiție, folclor și sport, fiind, totodată, un susținător al dezvoltării durabile și al promovării valorilor românești. Urmărește episodul și află cum poate fi stimulat spiritul antreprenorial românesc, ce înseamnă să conduci cu smerenie și integritate și de ce este esențial să lucrăm împreună pentru a aduce acasă talentul românesc răspândit în întreaga lume. Descoperă care sunt barierele și soluțiile în repatrierea diasporei și cum poate fiecare dintre noi să contribuie la un viitor mai prosper pentru România.


Mangalia News, 18.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply