Gala gimnasticii ritmice românești, în care au fost premiate cele mai bune 10 sportive și antrenoare

0
536
La 20 de ani de la înființare, Federația Română de Gimnastică Ritmică a organizat la sala Luceafărul din Capitală o superbă gală, în care au fost premiate cele mai bune 10 sportive și antrenoare, instituțiile (COSR, ANS, Institutul Național de Cercetare pentru Sport), sponsorii și partenerii care au contribuit la îndeplinirea obiectivelor.
Irina Deleanu, președinte încă de la înființare, a făcut un succint bilanț al performanțelor, cele mai deosebite fiind medaliile mondiale de juniori cucerite în premieră de echipa de ansamblu, bronz și Amalia Lică, argint, la proba de cerc, la competiția desfășurată la Cluj. Partea leului, prima poziție, a fost luată de Anneliese Drăgan, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris și antrenoarea emerită Maria Gîrbă. Au mai prins podiumul improvizat Amalia Lică-ACS Dandri, ansamblul compus din Lisa Garac, Adriana Alexandru, de la Sportul Studențesc, surorile Andra și Carina Crainic, Alexandra și Irene Pătrașcu, Eva Vancu, legitimate la UNEFS București, antrenoarele Adriana Mitroi și Alexandra Piscupescu, de la lotul național de junioare individual și ansamblu.
Printre personalitățile prezente la eveniment s-au aflat Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, Ana Maria Brânză Popescu, consilier al președintelui COSR, Mihai Covaliu, Dan Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești, localitate unde s-au desfășurat numeroase competiții de gimnastică ritmică.
Radu Levârdă, UZPR.


Mangalia News, 13.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply