Marea Neagră, în toată splendoarea sălbăticiei sale – capricioasă, puternică, dar, în același timp, fermecătoare! FOTO-VIDEO

0
930
1. Dan Cristian Mihăilescu – Ciclon de Marea Neagră, 19 noiembrie 2023:
Dan Cristian Mihăilescu – Furtună la Marea Neagră:
2. Adriana Miclea: Astăzi, Vama ne spune ceva! Ascultați:

3. Ovidiu Drugan: „Marina Eforie – Bellona. Asemenea furtună pe litoralul românesc, nu s-a întâmplat niciodată. De curând, s-a inventat termenul MediCane – Hurricane de Mediterana – după ce o furtună de o violență nemaiîntâlnită a zguduit Mărea Ionică. Cred că trebuie să se mai inventeze un termen…”.
4. Constanţa, 19.11.2023. Sursa foto: Valodea Vali Hodoro:
5. Florentina Marin – Furtună la Costinești:
5. Meteo Balkans: Super poză de la Varna – 19 noiembrie 2023.

6. Forțele Navale Române: “În brațele furtunii | Marea Neagră în toată splendoarea sălbăticiei sale! În momentele în care natura își dezlănțuie forța, marea devine un tablou deopotrivă înfricoșător și înălțător.
Fiecare val spune o poveste, iar vântul șoptește misterele nesfârșite ale adâncurilor. Actele spectacolului sublim în care marea a părut că vrea să atingă cerul, au fost surprinse prin lentila aparatului de fotografiat de colegul nostru, Lt. cdor Cosmin Chihaia.
La apogeul furtunii, marea și-a dezvăluit frumusețea brută, lăsând la iveală o energie care, pur și simplu îți taie respirația și te lasă fără cuvinte. În ceasul cel mai tumultos al acestui anotimp, Marea Neagră își dezvăluie adevărata sa esență: capricioasă, puternică, dar, în același timp, fermecătoare”.

Mangalia News, 20.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply