România, parcurs impecabil, la Campionatul Mondial de Minifotbal | “Tricolorii” sunt în sferturile de finală, după ce au surclasat Thailanda în optimi

0
737
România nu a avut nicio emoție cu Thailanda și s-a calificat pentru a 3-a oară în istorie în sferturile de finală al Campionatului Mondial de minifotbal. Tricolorii au tranșat meciul încă din prima repriză, conducând la pauză cu 3-0. Thailandezii și-au marcat în proprie poartă în minutul 7, iar reușitele semnate de Andrei Șulăman (min.15) și Andrei Ferik (min.22) au stabilit scorul primei reprize.
În partea secundă, România nu a avut probleme în a gestiona avantajul de pe tabelă și chiar a mai marcat o dată. Alex Bourceanu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 34, Gabriel Dumitrașcu și Mircea Ungur au făcut ca scorul să capete proporții cu două goluri marcate în două minute (37 și 38). Tricolorii au preferat să-și conserve energia pe final, dar chiar și așa au mai marcat o dată. În ultimul minut, Vasile Pop a transformat o lovitură de la 7 metri și a stabilit scorul final: 7-0.

ROMÂNIA, PARCURS IMPECABIL LA CAMPIONATUL MONDIAL DE MINIFOTBAL (…)

Continuarea, pe eurosport.ro și pe facebook.com/FRMinifotbal


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply