Terapeuta Simona Negrilă din Mangalia, 2 Medalii de Aur la Campionatul Iberic de Masaj, Marbella, Spania! FOTO/VIDEO

0
1127
Suntem foarte mândri de performanțele colegilor noștri, obținute la Campionatul Iberic de Masaj, din Marbella, Spania!
– Simona Negrilă – 2 Medalii de Aur la categoriile: Wellness și Western.
Gabriela Valentina Coveșan – Medalia de Argint la categoria Asiatic
Petre Silviu Bratu – Bronz, la categoria masaj Facial,
Cosmin Miroș, medalie de Argint, la masaj sportiv.
Felicitări, dragi colegi! Ne vedem la Campionatul Național de Masaj, 10-12 noiembrie 2023, Sibiu! (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare).

Felicitări, Terapeuților români pentru performanța remarcabilă obținută la Campionatul Iberic de Masaj, din SPANIA – MARBELLA!

Acest campionat de masaj a fost organizat de către New Massage Association (președinte Julien Elis, vicepreședinte Elvira Gentile, aceeași asociație internațională care a organizat și Campionatul European de Masaj anul acesta, în luna MAI, la Sibiu, unde BlackBoxNet a fost sponsor și partener) și de către Guillermo Marin Aguilar Sanchez-Andana.
Terapeuții români, așa cum au demonstrat și la Sibiu, în luna mai, au mai demonstrat încă o dată că sunt în topul industriei de masaj și că tehnicile lor proprii sunt demne de apreciat și chiar promovate.
Unul dintre cei mai străluciți participanți terapeuți români a fost Simona Negrilă, care a concurat cu mândrie și onoare, iar bețele de bambus marca BlackBoxNet, i-au adus, conform spuselor ei, noroc. Performanța ei de excepție i-a adus nu mai puțin de două medalii de aur, demonstrând că munca, dedicarea și talentul pot avea rezultate spectaculoase.

 

De asemenea, Gabriela Valentina Coveșan (medalie de argint), Cosmin Miroș (medalie de argint) și Bratu Petru Silviu (medalie de argint), au reușit să se impună în competiție și să obțină rezultate excelente.
Aceste rezultate nu doar că ne fac mândri, dar demonstrează și nivelul înalt de pregătire și abilitățile deosebite ale Terapeuților români la competiții internaționale și de renume.
Mai mult decât atât, suntem încântați să aflăm că și printre jurații competiției s-a regăsit un român de renume, trainerul acreditat internațional Simona Radu Morgan. Prezența sa în acest rol de onoare dovedește încă o dată influența și experiența vastă pe care o are în acest domeniu.
În cadrul acestei competiții, vicepreședinta Elvira Gentile a susținut o demonstrație cu instrumentele românești marca BlackBoxNet de care suntem foarte mândri și totdeodată onorați de respectul arătat pentru CALITATEA instrumentelor noastre.
Subsemnata și Blackboxnet ROMÂNIA ne mândrim să susținem aceste evenimente din lumea MASAJULUI, mai ales atunci când acestea sunt organizate de ASOCIAȚII DE RENUME, cu personal profesionist și care nu lasă nicio urmă de îndoială asupra transparenței și eticii.
Suntem dedicați promovării și dezvoltării MASAJULUI românesc și susținem cu entuziasm eforturile TERAPEUȚILOR români de a aduce numele României pe podiumurile internaționale și de renume. Următorul mare campionat de masaj european fiind în anul 2024, în ITALIA, la Roma.
Felicitări, încă o dată, Terapeuților români pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Iberic de Masaj și ne bucurăm nespus că am ajuns și în SPANIA, prin instrumentele producție proprie handmade de o CALITATE superioară.
Voi sunteți adevărații ambasadori ai masajului românesc și suntem mândri să vă avem alături în această industrie minunată! Hai România!
Blackboxnet – Totul despre Masaj.
by Ana-Maria Nita.

MN: BRAVO, Simona!!! Ne mândrim cu tine, la pătrat! 🙂 Ai demonstrat că Școala românească de Masaj este de Aur, la cea mai înaltă cotă! Te așteptăm cu drag acasă, la Mangalia. Felicitări, tuturor terapeuților români medaliați, care au demonstrat înalte calități profesionale!
– Simona Negrilă: „Mulțumesc mult. Nu aș fi reușit dacă nu aș fi ajuns vara aceasta la o profesoară româncă – Simona Radu Morgan, care locuieste în UK și căreia îi sunt datoare pentru tot ceea ce m-a învățat în Arta Masajului”. „Vă multumesc din toata inima pentru apreciere si sustinere. La una din categorii, am făcut un masaj cu scoci si am motivat alegerea: crescând pe malul Mării Negre, ador nisipul, marea si scoicile, pentru că acestea erau jucăriile noastre, in copilărie”.

Mangalia News, 09.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply