Cecilia Caragea – Dialog cu domnul Ionuț Ștefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor în Vârstă (VIDEO)

0
794
„1 Octombrie este Ziua Mondială a Persoanelor în Vârstă si, cu această ocazie, am stat de vorbă, din nou, cu domnul Ionuț Ștefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon (Clarfon Aparate Auditive) si, ca de fiecare data, am aflat o multime de lucruri interesante! Stiati, de exemplu, că, in Romania, doar 3% dintre persoanele care ar avea nevoie ajung sa se protezeze auditiv?! Si că, din păcate, in privinta decontării aparatelor auditive de catre Casa de Asigurari de Sanatate, se deconteaza doar un singur aparat auditiv pentru un pacient? Cand in mod normal e nevoie de doua aparate auditive?!
Cum 1 Octombrie este o zi în care ar trebui să ne gândim cu toții la problemele cu care se confunta persoanele in varsta si cum in aceasta toamna Clarfon implineste 20 de ani, in luna octombrie, în Cabinetele Clarfon, găsiti oferte speciale, oferte deosebite menite să compenseze întrucâtva toate aceste neajunsuri de la noi. Vă invit să le descoperiti din acest interviu extrem de interesant pe care l-am avut cu domnul Ionuț Șfefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon”.

Pentru mai multe informatii – Clarfon Aparate Auditive, www.clarfon.ro, 031.9111.

Mangalia News, 01.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply