„Business Resilience Through Strategic Development. Black Sea and New Silk Road” – un eveniment dedicat mediului de afaceri din Dobrogea

0
562
„Business Resilience Through Strategic Development. Black Sea and New Silk Road” este un eveniment dedicat mediului de afaceri din Dobrogea, organizat de către Supreme Council of European Business (SCEB) și British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), care va avea loc joi – 28 septembrie 2023 – la Hotel Continental Forum din Constanța.
Scopul conferinței este acela de dezbate, alături de speaker și participanți, care sunt cele mai potrivite strategi de business resilience și de dezvoltare strategică a unei companii în acest moment, în contextul Mării negre și a noului Drum al Mătăsii. La nivel internațional, lumea se confruntă cu un nivel de perturbare și risc nemaivăzut de generații. Unele companii dispar din peisajul economic, în timp ce altele inovează, se dezvoltă și chiar prosperă.
Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman: „Ne aflăm acum într-o situație internațională favorabilă care poate aduce importante avantaje economice pentru România datorită Mării Negre și noului Drum al Mătăsii. Este timpul ca țara noastră să înceapă să dezvolte parteneriate economice strategice prin care companiile românești să poată oferi investitorilor străini oportunitatea de a face planuri pe termen lung în România și regiune.”
Mădălina Cîinaru – Director al British Romanian Chamber of Commerce: „Suntem hotărâți să deschidem noi orizonturi pentru afacerile românești și să creăm parteneriate economice strategice care să permită investitorilor străini să își dezvolte business-ul în România și în această regiune a Marii Negre, plină de oportunități. Împreună, putem construi un mediu de afaceri rezilient și prosper, care să servească și să contribuie la dezvoltarea durabilă a țării noastre”. (…)

Continuarea, pe globalmanager.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply