Eveniment cultural-artistic: „Rediscovering George Enescu and other composers”, la Constanța

0
590

REDISCOVERING GEORGE ENESCU AND OTHER COMPOSERS”.

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural artistic „Rediscovering George Enescu and other composers” (Redescoperindu-l pe George Enescu și alți compozitori).
Evenimentul va avea loc Joi, 14 septembrie 2023, ora 17:30, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Vor concerta Charles Stephen Lawrence Parker – pianist și compozitor din Regatul Unit al Marii Britanii și Daniel Mihai – violonist de concert.
Programul cuprinde o serie de piese reprezentative din creația enesciană, a contemporanilor săi, cât și lucrări inedite, printre care se remarcă piesa “Five views of Sunset”, compusă de CSL Parker, prezentată în primă audiție în România. Acest eveniment este dedicat personalității remarcabile a lui George Enescu, marcând împlinirea a exact o sută de ani de la ultimul concert susținut de George Enescu în orașul Constanța.
Dimensiunea internațională a acestui eveniment este conferită de participarea în premieră, în dublă ipostază, a renumitului compozitor și pianist britanic Charles Stephen Lawrence Parker.
Fiind un eveniment cultural, dedicat Constanței, accesul se va face gratuit. Mai multe informații găsiți pe paginile Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”:
Site: www.cctb.ro
www.centruljeanconstantin.ro
Facebook: https://www.facebook.com/CentrulCulturalJudeteanConstantaTeodorTBurada
https://www.facebook.com/CMEPTJC
Vă așteptăm!


Mangalia News, 12.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply