Medalie de AUR pentru echipajul de 8+1 feminin, la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Belgrad și calificare la Jocurile Olimpice de la #Paris2024! România ocupă locul 4 în clasamentul pe medalii

0
618
Medalie de AUR și calificare la Jocurile Olimpice de la #Paris2024 pentru echipajul de 8+1 feminin (W8+), compus din Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuș și Ștefania Petreanu. Felicitări sportivelor noastre, pentru o cursă extraordinară!
Campionatele Mondiale de la Belgrad sunt transmise LIVE de Prima Sport.
Hai, România! (Federatia Romana de Canotaj).
România ocupă locul 4 în clasamentul pe medalii, la Campionatele Mondiale de Canotaj 2023, după Olanda, Marea Britanie și Italia, dar înaintea Elveției, Irlandei, Ucrainei, Germaniei și Australiei. Țara noastră a participat la competiții cu 13 echipaje compuse din 34 de sportivi și a încheiat cu cinci medalii câștigate: două de aur, una de argint și două de bronz.
Federația Română de Canotaj se mândrește și cu o performanță fără precedent: 11 echipaje s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Felicitări, tuturor!


Mangalia News, 11.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply