Festivalul „Enisala – Unitate la Cetate” revine în forță și anul acesta, în perioada 18-20 august!

0
464

carturesti.ro%20
farmec.ro
Mai grandios, mai spectaculos, plin de activități recreative, manifestări culturale, artistice și concerte cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, Festivalul „Enisala – Unitate la Cetate” revine în forță și anul acesta, în perioada 18-20 august 2023!
Ce surprize v-am pregătit? Ei bine, pregătiți-vă să fiți uimiți de show-urile impresionante de lasere care vor transforma Cetatea Enisala într-un adevărat regat de lumină și culoare! Iar focurile de artificii vor preschimba cerul într-un adevărat spectacol pirotehnic!
Dar asta nu e tot! Vă așteaptă și un show ecvestru plin de grație și cascadorii incredibile pe cai! Veți fi fascinați de grația și eleganța cailor, într-o demonstrație impresionantă a abilităților acestora.
Și pentru că vrem să vă satisfacem toate poftele culinare, am pregătit o zonă specială de Food Court și Food Trucks, unde veți găsi o varietate de preparate delicioase! De la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide tentante, veți avea parte de o experiență gastronomică pe cinste!
Zona de Food Court va fi un loc dedicat preparatelor delicioase și autentice, de la mâncăruri tradiționale românești din toate zonele țării, preparate la grătar pana la zeci de food trucks moderne și inovatoare în ceea ce privește experiența culinară. Participanții vor avea oportunitatea de a încerca preparate de street food din diferite bucătării ale lumii, precum burgeri, minuturi, taco-uri, churos, kebab-uri, sushi, crepes, wafles și multe altele. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la beri răcoritoare și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.
Pregătiți-vă pentru zile pline de distracție, emoții și aventuri! Vă așteaptă o gamă variată de atracții care vă vor provoca limitele: carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe și multe alte atracții!
Dar distracția nu se oprește aici! În fiecare seară, artiști de renume vor urca pe scenă și vă vor încânta cu concerte de excepție! Irina Rimes, Vița de Vie, Plăieșii, Compact, Ilie Caras și Ansamblul, Iuliana Beregoi, Iris cu Cristi Minculescu, Valter si Boro, Connect-R, Zdob si Zdub, Raluk & Balkanic și mulți alții!


Mangalia News, 16.08.2023.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply