„Darurile Mării la Agigea” – Festival cu muzică, show-uri de cooking, degustări gastronomice, tradiții unice și concerte cu artiști renumiți

0
935
Festivalul „Darurile Mării la Agigea” pune în valoare tot ce are Dobrogea mai frumos de oferit. De la muzică, show-uri de cooking, degustări gastronomice, tradiții unice și concerte cu artiști renumiți din România, festivalul își deschide porțile pentru toate simțurile și pentru toate vârstele, în perioada 18-20 august 2023.
Alături de noi îi vom avea pe Andra, Smiley, Raluka și Proiectul Balkanic, Vescan, Jo, Matteo, Theo Rose, Andrei Bănuță, 3 Sud Est plus ansambluri folclorice, iar show-ul live de cooking va fi oferit de Chef Orlando Zaharia.
Intrarea este gratuită! 
Vă asteptăm în Fun Park, la „Darurile Mării la Agigea”! 18-20 august, începând cu ora 12.00! Parcul Mihai Eminescu, Agigea.
Descoperă frumusețea tradițiilor dobrogeane și măiestria meșteșugurilor locale la Festivalul Darurile Marii la Agigea! Te așteptăm să explorăm împreună bogăția culturală a acestei regiuni, în perioada 18-20 August, în Parcul Mihai Eminescu, Agigea.


Mangalia News, 13.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply