GLO Marine anunță deschiderea noului birou din Mangalia, prin care compania va promova parteneriate mai puternice cu alți furnizori de servicii din regiune

0
1041
„Suntem încântați să anunțăm deschiderea, joi, 29 iunie, a noului nostru birou, situat în Mangalia. Această mișcare face parte din programul nostru de transformare strategică de doi ani, menit să stabilească o nouă direcție pentru a oferi soluții eficiente și adaptate pentru proiecte de #retrofit și conversie end-to-end.
În timp ce biroul nostru din Galati va rămâne centrul capacităților noastre de design și inginerie, iar biroul nostru din Londra va continua să fie baza de clienți occidentali și să ne conducă dezvoltarea, noul birou Mangalia ne va aduce mai aproape de clienții noștri, permițându-ne să le răspundem prompt nevoilor la fața locului.
Prin comunicare și colaborare îmbunătățită, ne angajăm să oferim satisfacții excepționale ale clienților și să depășim așteptările.
În plus, prezența noastră în Mangalia va promova parteneriate mai puternice cu alți furnizori de servicii din regiune. Această colaborare va integra fără probleme disciplinele terțe în operațiunile noastre, asigurând realizarea rapidă și eficientă a proiectelor de succes.
La GLO Marine suntem încântați de această schimbare strategică și de nenumăratele oportunități pe care le prezintă atât pentru clienții noștri valoroși, cât și pentru compania noastră. Rămâneți aproape, pentru mai multe actualizări pe măsură ce continuăm să ne consolidăm angajamentul față de excelență pe piața retrofit-urilor.
Vă transmitem recunoștința noastră din inimă pentru încrederea și sprijinul acordat!”, este mesajul reprezentanților companiei GLO Marine, pe pagina de socializare.


Mangalia News, 28.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply