Acord de mediu – Gabriel Valentin Comănescu extinde fabrica de apă plată de la Crîngu

0
544
  • Este vorba de investiția intitulată „Extindere și compartimentare fabrică obținere și îmbuteliere apă de masă plată și carbogazoasă din puț subteran”.
  • Gabriel Valentin Comănescu a precizat că apa îmbuteliată este pentru consum intern și export.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu de către Gabriel Comănescu, pentru proiectul de extindere a fabricii de apă de la Crîngu.

Mai precis, vorbim de proiectul „Extindere și compartimentare fabrică obținere și îmbuteliere apă de masă plată și carbogazoasă din puț subteran”, amplasat în județul Constanța, Comuna Ion Corvin, Satul Crîngu, str. Principală, nr. 2, intravilan. Titular al proiectului este Comănescu Gabriel-Valentin reprezentant al SC Izvor Md Crîngu SRL.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, judetul Constanța, zilnic, intre orele 9 – 13,  şi la adresa  titularului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Contactat telefonic de către redactorii ZIUA de Constanța, Gabriel Comănescu a precizat că fabrica se află de trei ani în patrimoniul său și că este neceasră o investiție. „Extinderea se va face pentru export și consum intern”, a mai menționat omul de afaceri constănțean. […]

Continuarea, în ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply