ROMANIA START-UP REVOLUTION, cea mai recentă ediție, a avut loc la Constanța

0
508

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, cu sprijinul Universității Ovidius din Constanța, a organizat miercuri, 24 mai 2023, cea mai recentă ediție a evenimentului din cadrul seriei “ROMANIA START-UP REVOLUTION”.

Evenimentul a avut ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea noului concept CNIPMMR: ROMANIA START-UP REVOLUTION ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare. 

Astfel, în prezența a peste 150 de studenți, evenimentul a prezentat informații despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru început de drum și a menționat oportunitățile existente în sfera antreprenorială și a start-up-urilor. Toate aceste propuneri au fost inițiate de către CNIPMMR și au avut ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial prin susținerea tinerilor în implementarea ideii lor de business.

Au luat cuvântul următorii speakeri:

  • Conf. univ. dr. Dan-Marcel ILIESCU, Rector Universitatea „Ovidius”din Constanța
  • Prof. univ. dr. habil. Diane Paula Corina VANCEA, președintele Senatului Universității Ovidius din Constanța,
  • Florin JIANU, președinte CNIPMMR
  • Virgil STANESCU, Antreprenor
  • Corina MARTIN, Secretar General la FPIOR
  • Marius Bogdan CĂLIN, Coordonator Zonal Micro BCR
  • Nicoleta VAȚLAVEC, Manager Corporate Groupama.

Moderator: Elena COANDĂ, Vicepreședinte CNIPMMR

“Suntem astăzi în Constanța la al 4-lea eveniment Romania Start-up Revolution, dupa Oradea, Suceava și București. În conținutul programului ne-am gândit la câteva categorii conceptuale cum ar fi înființarea unei firme direct din cadrul unei aplicații conform preocuparilor voastre și posibilitatea deschiderii unei firme de exercițiu la vârsta de 16 ani care să vă permită derularea afacerii fără a plăti taxe și impozite. Antreprenoriatul este pentru fiecare dintre voi, vă trebuie doar determinare, cunoștințe pe care deja le dobândiți și un ecosistem corect.” a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR în cadrul evenimentului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 31.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply