Super Rally Mangalia…, ai fost, la fel ca de fiecare dată, la Superlativ! – Ștef Raita

0
1013

„Super Rally Mangalia…, ai fost, la fel ca de fiecare dată, la Superlativ!”

„An de an, Emil Ghinea, Raluca-Elena Ghinea, Dragos Angelescu & echipa, alături de întreg staff-ul din Campionatul Național de Super Rally – Powered by Superbet, reușesc să ne aducă o etapă fantastică la Mangalia! Anul acesta, din postura de comentator, am fost delectat din nou cu mii de oameni pe marginea traseului de concurs, motorsport, car audio, tuning… și multe, multe altele.
Mangalia este una din cele mai frumoase etape din an și chiar dacă nu sunt 100 de mașini la start, iar Ștef „ăla” nu mai tace o dată din gură…, pentru mine rămâne un etalon legat de cum ar trebui să arate un eveniment de motorsport și sper că am adus, la rândul meu, măcar 1 cent, în povestea asta de milioane.
Calde mulțumiri, tuturor celor ce au fost alături de noi!” (Ștef Raita, 17 mai 2023).
Stef Raita: Multumesc din suflet si multumiri, in numele intregii comunitati, pentru super promovarea realizata la Super Rally Mangalia! A fost o placere sa ne revedem!
MN: Cu mare drag, Ștef. Noi vă mulțumim pentru tot. Sunteți MINUNAȚI! Voi sunteți adevărații „Nebuni ai marilor orașe”, cum spunea Maestrul Fănuș Neagu, mare iubitor al Sportului. Vă îmbrățișăm, vă iubim și vă așteptăm cu mare bucurie la viitoarele ediții ale Trofeului Mangalia Super Rally!

MN: Serialul nostru despre Trofeul Mangalia Super Rally este aici: https://bit.ly/3Bmix1u

Mangalia News, 17.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply