MATRIȚA DE AUR! – Campionatul European de Seniori rămâne încă în prim-planul presei, după rezultatele de excepție de la Zagreb! Cele cinci medalii obținute de Luptele românești sunt subiectul unui amplu articol al revistei Sport în România

0
653
  • “Matrița de aur” – Campionatul European de Seniori rămâne încă în prim-planul presei, după rezultatele de excepție obținute la Zagreb! Cele cinci medalii obținute de Luptele românești sunt subiectul unui amplu articol al revistei Sport în România. (Federatia Romana de Lupte (FRL).
A ieșit de sub tipar numărul 112 al revistei Sport în România. Revista de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România propune subiecte interesante pentru numărul pe luna aprilie 2023.
Cele mai recente performanțe ale sportului românesc sunt ilustrate încă de pe copertă, unde o regăsim pe Loredana Toma, considerată cea mai valoroasă halterofilă din România, din toate timpurile, sportivă care a cucerit pentru a cincea oară titlul continental, la Erevan. Românca este în proporție de 99 la sută calificată la Jocurile Olimpice de la Paris.
Luptele românești s-au întors cu cinci medalii de la Campionatele Europene de seniori din Croația. Andreea Beatrice Ana, care a reușit anul trecut să aducă primul aur european de senioare pentru luptele noastre, a „recidivat” la Zagreb, unde exemplul său de succes a fost urmat și de Alexandra Anghel.

Continuarea, AICI.

Mangalia News, 04.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply