Expoziția „VOCES VERE” (Voci de primăvară), deschisă la Centrul Cultural „Leonardo Da Vinci” din Montreal, reunește mai mulți artiști plastici de origine română din Canada

0
1242
Expoziția „VOCES VERE” (Voci de primăvară), deschisă la Centrul Cultural „Leonardo Da Vinci” din Montreal, reunește mai mulți artiști plastici de origine română din Canada.

Pe 25 martie 2023, UAPMR Ca – Uniunea Artistilor Plastici si Muzicienilor Români din Canada a vernisat expoziția colectivă ”Voces Vere” (Voci de primăvară), deschisă publicului în Sala Guvernatorilor, la Centrul Cultural Leonardo Da Vinci din Montreal.
Expoziția a reunit mai mulți artiști plastici de origine română din Canada, într-o selecție foarte interesantă de teme și stiluri care evidențiază diversitatea și creativitatea spiritului artistic românesc, de oriunde s-ar afla.
Din partea Consulatului, a participat doamna Cristina Marinescu, gerant interimar la Consulatul General al României la Montreal.
Mulțumiri, doamnei Rodica Vinca pentru invitație!
Felicitări, expozanților Anca Ciupitu, Aurica Sumarga, Carmen Doreal, Carmen Smutneac, Dana Muset, Doina Bundaru, Doina Falcon Artist, Ileana Ionescu, Maggie Romanovici – artist, Sorin Cretu, Tatiana Sragar on Fineartamerica, Teodora Strynatka și Laurent Lavaill.


N.red. MN: Printre expozanți, prietena noastră Teo Stry, de la Art by Teo, cu 7 lucrări. Teo scrie, pe profilul său de Fb, următoarele:

„Reprezentanții Consulatului General al României la Montreal au fost prezenți la frumoasa expozitie organizata de Rodica Vinca si UAPMR Ca, Uniunea Artistilor plastici si Muzicieni Români din Canada, la care am participat si eu cu 7 lucrari. Si a fost cu mare succes! Multumesc familiei mele si prietenilor pentru tot sprijinul, ajutorul si pentru incurajari.

Expozitia a fost foarte frumoasa, organizare impecabila, pentru care vreau sa multumesc, Rodica Vinca si UAPMR Ca Uniunea Artistilor plastici si Muzicieni Romani din Canada, multumesc, Cristina Sofronie, pentru articolul din ZigZag Roman-Canadian, o prezentare frumoasa a tuturor participantilor, multumesc artistilor din Montreal care m-au primit in grupul lor cu bratele deschise si care m-au incurajat sa merg mai departe cu tot ceea ce creez”. Montreal, Quebec, Canada, Martie, 2023.


Mangalia News, 02.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply