3 Tipuri de jucători la Blackjack. Tu care ești?

0
586

Blackjack-ul este jocul de masă al tuturor posibilităților. Atâta timp cât ești pregătit pentru o strategie de joc, dar și în funcție de comportamentul de la masa de joc, te încadrezi într-un fel sau altul într-o anumită categorie de jucător. În acest articol vom discuta despre 3 tipuri principale de jucători și poate te vom ajuta să te identifici cu una dintre aceste categorii. Prin urmare, iată ce diferențe majore sunt între jucători și poate câteva sfaturi despre cum să îți schimbi stilul de joc în funcție de adversari.

Profesionistul

Profesionistul este probabil cel mai greu de identificat tip de jucător de Blackjack online, deoarece acesta este mereu concentrat, este extrem de dificil să îți dai seama dacă te joci împotriva unui jucător obișnuit. Un profesionist știe exact cum gândesc toți ceilalți jucători și este mereu atent la detalii, buget sau ritmul rundelor. Nu doar că sunt singura categorie de jucători care au foarte mult succes la joc, dar sunt și singurii care sunt capabili să realizeze un profit pe termen lung. Deci, unul dintre semnalele importante la care poți fi atent, atât la adversari cât și la tine, este dacă reușești să faci profit pe termen lung.

Un alt criteriu extrem de important pentru diferențierea gradului de profesionalism este și capacitatea de a număra cărțile. Practic, acesta este și primul semnal care dovedește faptul că un jucător a atins nivelul de profesionist. Nu poți număra cărțile la Blackjack fără să înțelegi foarte bine toate principiile de pariere și modul în care se joacă jocul de Blackjack. Un alt aspect al profesioniștilor de la Blackjack este că investesc nu doar foarte mulți bani în joc, dar se concentrează și pe calitatea jocului lor, iar pentru a fi din ce în ce mai buni se antrenează și participă chiar și la turnee de antrenament.

Strategul

Destul de ușor să identifici un strateg deoarece dă dovadă de o foarte mare stăpânire de sine atunci când aplică strategia de bază la Blackjack. Practic, acest stil de joc foarte matematic, plin de reguli și niciodată riscant este ceea ce îl face pe un jucător de Blackjack să fie strateg. Jocul de blackjack, ca orice alt joc de noroc are un set de reguli de bază pe care trebuie să le respecți indiferent de care sunt dorințele tale de la acea sesiune. Chiar dacă ești în pierdere cu 1000 RON, iar la ultima ta mână trebuie să iei o decizie riscantă, va trebui să ai încredere în proces și să continui.

Jucătorii de tip strateg sunt acolo pentru fiecare bănuț și niciodată nu încearcă să se bucure foarte mult de câștigurile pe care le acumulează. Mai mult decât atât, de fiecare dată când un astfel de jucător este obosit, fii sigur că are deja peste 5 ore de joc. Ei încearcă mereu să găsească eficiența pe termen lung și au nevoie de sesiuni de joc foarte lungi pentru a face acest lucru. De cele mai multe ori, strategia nu îți aduce foarte mult profit, dar crește destul de mult șansele de câștig al rundelor. În majoritatea cazurilor, acești jucători caută profiturile mici de 10-30% și vor încheia sesiunile când acest procent este atins.

Ignorantul

Jucătorii din categoria ignoranților nu țin foarte mult la acest joc și nu fac decât să joace din intuiție. Ignorantul nu știe nici regulile foarte bine și nici nu încearcă să fie un jucător mai bun practicând un regim de joc benefic pentru el. Majoritatea celor care joacă într-un ritm ignorant nici măcar nu respectă un buget. Pur și simplu vor paria aleator, sume diferite prea mari sau prea mici, vor fi gălăgioși, vor scrie pe chat și nici măcar nu vor fi foarte atenție la masa de joc. Un astfel de jucător are foarte rar performanțe lăudabile în joc și de cele mai multe ori ajunge să piardă majoritatea sumelor de bani pe care le folosește pentru a se juca. Nici timpii petrecuți la sesiunile de joc nu sunt foarte constanți. Unii jucători ignoranți petrec 10 minute în timp ce alții stau și 10 ore, dar acumulează foarte mult stres și nu joacă responsabil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prin urmare, ceea ce îți dorești atunci când încerci să te identifici cu una dintre aceste categorii de jucători este să fii mai bun. Dacă nu îți dorești să câștigi mai mult sau să ai performanțe mai bune din joc, atunci nu are niciun rost să te identifici într-o grupă. Doar fă ce te face fericit.

Concluzie

Aici se încheie și mica noastră listă de grupuri și tipuri de jucători de Blackjack. Sperăm că ai reușit să te identifici cu una sau mai multe categorii de jucători și că data viitoare când intri în cazino, vei fi suficient de pregătit, încât să faci față tuturor cerințelor și că te vei putea și distra.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply