Polaris M Holding și Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” au ecologizat Campusul Universitar [galerie FOTO]

0
382

Polaris M Holding: „Ne-am bucurat să răspundem inițiativei demarată de Liga Studenților – Universitatea “Ovidius”, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfășurat vineri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul “Ecompetiția”, care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.

Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, manuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare. Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

Acțiunea de vineri s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea “Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil”, menționează compania Polaris M Holding pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 27.03.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply