Webinar RELAȚII DE MUNCĂ – Dialog fiscal și legal, cu Valentina Saygo și Cătălina Bordianu – 29 și 30 martie 2023

0
445

Relația angajator-angajat: între drept(uri) și responsabilități. Eveniment online ce va avea loc Miercuri, 29 martie 2023 și Joi, 30 martie, începând cu ora 16:00.

Legislația muncii explicată pentru antreprenori

  • Ești antreprenor și vrei să știi care sunt instrumentele legale și fiscale pe care le poți folosi în relația cu angajații?
  • Vrei să eviți amenzi usturătoare sau costuri asociate reprezentării în instanță în cazul litigiilor cu angajații?
  • Atunci trebuie să participi la dialogul nostru fiscal și legal în care dezbatem situațiile cu care te confrunți, depășim împreună blocajele și găsim soluții de flexibilizare a relațiilor de muncă.
  • Pentru că vom petrece fiecare din cele 6 ore discutând despre subiecte care te ”ard”, atât ca întrebări, cât și la ”buzunar” – subiecte abordate pe înțelesul tău, într-un limbaj simplu care te ajută să înveți să faci bine, să eviți greșelile aparent (in)evitabile, să îți protejezi afacerea și să îți motivezi angajații.

CINE?

VALENTINA SAYGO, managing partner la Ask for Accounting, antreprenor și consultant fiscal cu peste 25 ani de practică profesională.

CATALINA BORDIANU, avocat, fondator Bordianu și Asociații, experiență practică de peste 15 ani în avocatură. Dreptul muncii reprezintă o arie de practică de excelență, în special în privința cultivării relațiilor sănătoase la locul de muncă.

Descoperă detaliile la link-ul de mai jos:
https://www.bordianusiasociatii.ro/webinar/


Mangalia News, 06.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply