Recomandările nutriționiștilor: Ce carne de la supermarket este sănătoasă?

0
422
Carnea de pui este carnea cel mai des utilizată în bucătăriile românilor, dar și la nivel mondial. La prima vedere, pare să aibă cele mai multe avantaje – se gătește ușor și rapid, prețul este accesibil, iar despre carnea de pui se spunea, cu mulți ani în urmă, că este cea mai sănătoasă. Tocmai din cauza consumului foarte ridicat, puii au ajuns însă să fie crescuți cu furaje și agenți de afânare, în doar câteva zile. Așa s-a ajuns ca până și carnea de porc – blamată multă vreme pentru faptul că este o carne cu un conținut mai ridicat de grăsime și aduce mai mult colesterol – să fie mai sănătoasă decât cea de pui, dacă vorbim despre carnea din supermarket, spun răspicat nutriționiștii.

Există carne de pui sănătoasă și la supermarket

La modul ideal, cea mai sănătoasă carne este cea crescută natural în gospodărie, nu cea destinată comerțului. Ce faci însă în cazul în care nu ai acces la o sursă de carne de la păsări sau animale crescute în gospodărie și ești nevoit să consumi exclusiv carne din comerț? Care variantă este cea mai sănătoasă? Către ce ar fi cel mai bine să te îndrepți și ce să eviți?

Citiți continuarea pe bizbrasov.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply