Ștafeta gemenilor Cogali, preluată de copiii lor, fotbaliști la Academia Gheorghe Hagi | Denis – „Vreau să depășesc performanțele tatălui și unchiului meu“ (FOTO)

0
857
  • La ultimul turneu la care a participat, la Brașov, Denis a marcat 17 goluri și a fost declarat cel mai bun jucător.

Echipa Under-10 a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ (antrenor – Cătălin Săndulescu, director coordonator –  Mihai Stere) a ocupat prima poziție la turneul „Balkan Elite Cup Brașov 2023“, iar cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Denis Cogali, de la formația campioană.

La secțiunea rezervată jucătorilor născuți după 1 ianuarie 2013, micul fotbalist a înscris 17 goluri în turneul de la Brașov și a fost declarat cel mai bun jucător al turneului. Enis nu s-a aflat însă acum la prima performanță de acest gen, să marcheze multe goluri în turnee și săprimească premii individuale. Astfel, în 2022, la „International Stars Tournament“, de la Drobeta Tr. Severin, a fost declarat jucătorul turneului (la 2012, Under-11). Aceeași distincție i-a revenit la „Enery Element Cup“, de la Haskovo (Bulgaria), la Under-10, iar la „Cupa Dunav“, tot din Bulgaria, de la Ruse, a fost desemnat MVP la categoria 2013.

Micul golgeter provine dintr-o familie de fotbaliști, de la Mangalia, tatăl său fiind Enis Cogali (41 de ani). Acesta și fratele său geamăn, Erdinci, sunt binecunoscuți în fotbalul local, pentru evoluțiile de la Callatis Mangalia (inclusiv în Liga a 2-a) și de la alte formații.

Continuarea, in ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply