Discover Romania – Charlie Ottley, renumitul jurnalist britanic, promovează România prin 4 filme spectaculoase [VIDEO]

0
736

farmec.ro
carturesti.ro%20
Iată cum arată cele 4 filme spectaculoase care promovează România în toată Europa, la BBC World. Acestea au fost realizate de cunoscutul jurnalist britanic Charlie Ottley. VIDEO
Charlie Ottley, jurnalistul britanic cunoscut românilor pentru documentarul Wild Carpathia și Flavours of Romania, a lansat pe YouTube un calup de patru filme cu durata de puțin peste un minut fiecare, în care e prezentată frumusețea țării noastre.
Totul face parte dintr-o campanie de promovare a României, ce a fost difuzată pe BBC World timp de o lună, până la finalul anului 2022.
Campania se numește „Discover Romania”.

„Conceptul este de a arăta lumii ce istorie bogată și variată are România, că ea nu este doar o țară fostă comunistă plină de beton și lipsită de o moștenire culturală, aflata între Occident și Orient, ci că trecutul său este la fel de complex, de sângeros și de intrigant ca cel al Franței, Italiei, Spaniei, Germaniei sau Marii Britanii”, scrie echipa Wild Carpathia în descrierea acestei superbe campanii.
Al doilea clip de promovare arată câte puțin din frumusețea orașelor din România:

„Am vrut, de asemenea, să arătăm că toate culturile diferite care există aici fac mai fascinantă această țară, mai atrăgătoare. Poate că în viitor putem învăța să iertăm, să sărbătorim aceste diferențe și să lăsăm în urmă nemulțumirile din trecut… pentru turiștii străini, toate acestea fac România mai atractivă”, mai scriu cei de la Wild Carpathia.
Al treilea clip este despre istoria incredibilă a României:

Al patrulea clip din această serie este despre natura superbă și plină de frumusețe de care dispune România și pe care ar fi bine să nu uităm să o protejăm fiecare cum putem.


Mangalia News, 26.02.2023. (sursa: kissfm.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply