Sărbătoarea Dragostei – Cerc de Dragobete, Duminică, 19 februarie, la TOTAL – Centru atipic de Artă & Mişcare, cu Corina Tiron și Andreea Măiastra Aron

0
896
Sărbătoarea Dragostei  – Cerc de Dragobete, cu ceremonii, mitologii, cântece, descântece, eveniment special TOTAL – Centru atipic de Artă & Mişcare, cu Corina Tiron, coregraf şi instructor de dansuri tradiţionale, om iubitor şi răspânditor de tradiţii.
Corina predă dansurile tradiționale cu dragoste pentru oameni, din 2014 şi are o pasiune profundă pentru originile noastre, care vibrează puternic prin fiecare mișcare pe care o face!
Corina inspiră zilnic zeci de oameni în a descoperi minunăţia dansului tradiţional românesc, aduce bucuria şi veselia în sufletele lor, într-un mod total autentic! Energia ei este molipsitoare şi te va face să chiui şi să dănțuiești instantaneu!
Andreea Măiastra Aron: „Sunt Artist. Lucrez cu elementele și mă exprim prin Culoare, Sunet și Foc. Pictez, în special serafimi, geometrie sacră și ilustrație pentru copii. Dansez cu focul – (flowarts firejuggling) și organizez ritualuri ale focului. Creez artă terapeutică. Cred în valoarea terapeutică a creativității, care are dublu sens. Este vindecătoare, atât pentru cel ce primește arta, dar și pentru artist”.
Duminică, 19 februarie 2023, de la 15:00 – 17:30, str. Călugăreni, nr 22, Constanţa!
Detalii despre eveniment, aici: facebook.com/events


Mangalia News, 12.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply