Beatrice Mercado și echipa „Născut pentru Sport” trimit copiii la sport!

0
632
Trăim vremuri grele pentru sportul românesc. Nimic, aparent, nu vine din spate. Orele de sport nu se mai țin așa cum se țineau odată, iar copiii talentați se chinuie, financiar și sportiv, să-și maximizeze potențialul. O posibilă soluție ar putea veni de la Beatrice Mercado și Proiectul Național Născut pentru Sport – o inițiativă media cum eu cel puțin nu am mai întâlnit în ultima vreme!

Cu Beatrice Mercado, am intrat în legătură absolut întâmplător. Ne-am cunoscut, am citit unii despre alții și ne-a plăcut amândurora ce am văzut.

Mi-am spus că trebuie neapărat să vă povestesc și vouă ce am aflat! De ce? Pentru că demersul său trebuie neapărat cunoscut de către oricine dorește sport în viața copiilor săi.

Revista în sine (atât formatul tipărit, cât și cel online), evenimentele, campaniile, proiectele auxiliare completează un puzzle ce poate reprezenta speranța sportului românesc. Detaliem imediat, pentru început însă…

Câteva cuvinte despre Beatrice Mercado

Din câte mi-am putut da seama, Beatrice a trecut prin multe transformări de-a lungul timpului. Tot ce i s-a întâmplat înainte de anul 2011 par evenimente dintr-un alt film, fără nicio tangență cu sportul sau activitatea actuală.

Preferă să vorbească puțin despre viața anterioară, însă câteva lucruri sunt relevante și merită menționate. În primul rând, are o experiență bogată în presă, fiind, în anul 1995, unul dintre membrii fondatori ai ziarului Curentul.

De asemenea, împreună cu fosta sa echipă, Beatrice a fost autoarea primelor cataloage de promovare a turismului, disponibile la nivelul fiecărui județ. O realizare demnă de subliniat pentru a înțelege deschiderea și abilitatea de a colabora cu succes cu autoritățile locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Beatrice Mercado

Numele de familie i se datorează celui de-al doilea soț, un bărbat din Republica Dominicană. Da, Beatrice a locuit mulți ani în paradis, reușind cu succes să-și coordoneze de la distanță proiectele din România.

Fiul său din prima căsătorie, Vlad-Andrei Buzdugan, este motivul pentru care, în 2011, s-a înființat Asociația Junior Sport. Vlad a suferit de astm în copilărie și nu a putut practica vreun sport, dar și-a dezvoltat o cultură sportivă inegalabilă în cercul său de cunoștințe. I se spunea „Mini-Țopescu”, iar pasiunea lui pentru orice sport au adus-o pe mamă și pe copil deopotrivă aproape de marea legendă a jurnalismului sportiv din România!

Vlad mi-a spus, într-o zi, că dacă tot mă ocup de turism și mă pricep să scriu, iar el este atât de interesat de sport, de ce să nu facem o revistă de sport dedicată copiilor? Avea 19 ani. El a pus tot conceptul pe hârtie, iar o mare parte a capitolelor gândite de el sunt valabile chiar și astăzi.

Cum să aduci în aceeași sală 50 campioni mondiali și olimpici

Citiți continuarea în eliteleromaniei.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply