Casa de Comerț Unirea a repornit activitatea. În ultimele două luni ale anului trecut a făcut profit de 1.5 milioane de lei, susține ministrul Petre Daea

0
528

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, anunţă că, în ultimele două luni ale anului trecut, a repornit activitatea Casei de Comerţ Unirea, iar aceasta a înregistrat un profit de 1,5 milioane de lei, transmite News.ro. Conform ministrului, în ultima perioadă prin Casa de Comerţ Unirea au fost livrate peste 120 de tone de legume şi fructe. În primii doi ani de funcționare, proiectul a înregistrat pierderi de 5 și 7 milioane de lei.

”Din nefericire, această casă a fost abandonată, blocată, într-un cuvânt, i s-au retezat nu aripile, ci picioarele acelea de mers, pentru că era un proiect atât de necesar. Din fericire, de anul trecut am revitalizat această Casă, din fericire, în ultimele două luni ale anului trecut, această Casă a realizat un profit de un milion şi jumătate, din fericire în acest început de an am creat o serie întreagă de programe de preluare a produselor agroalimentare de la micii producători, în aşa fel încât ei să nu mai aibă povara vânzării, iar această povară atât de grea în spatele fermierilor să fie luată de Casa de Comerţ şi să pună pe masa consumatorilor, pe galantarele de ofertă a producţiei produsele luate de acolo”, a afirmat Petre Daea, miercuri seară, la Prima News.

Continuarea, pe economedia.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply