CL Mangalia, convocat pentru dezbaterea bugetului pe anul în curs

0
351

farmec.ro

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc miercuri, 1 februarie, ora 16:00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise o serie de proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social.

Unul dintre acestea se referă la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Mangalia pentru anul 2023. Alt proiect vizează scutiri la plata majorărilor de întârziere a impozitelor și taxelor locale, datorate bugetului local de către contribuabilii-persoane fizice. În aceeași ședință, consilierii locali vor analiza spre adoptare proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii domiciliați în zonele defavorizate ale Mangaliei, dar și proiectul referitor la aprobarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ de stat și particular, în anul școlar 2023 – 2024.

De asemenea, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea vânzării unor locuințe pentru tineri, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe, precum și proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de acțiuni cu obiective și lucrări de interes local stabilit pentru repartizarea orelor de muncă beneficiarilor de venit minim garantat pentru anul 2023.


Mangalia News, 31.01.2023.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply