Concert caritabil pentru GABRIEL, miercuri, 21 decembrie, la Casa de Cultură din Mangalia

0
1021
„Avem marea rugăminte să nu fiți indiferenți la suferința elevului Școlii noastre, Gimnaziala Nr. 3 Mangalia, GABRIEL I., din clasa I C. Gabriel are nevoie urgentă de un transplant de celule stem, pentru că suferă de retinoblastom (cancer ochi). A fost acceptat de o clinică din Slovacia pentru a se efectua această intervenție, însă costul se ridica la 10 000 de euro. Acesta nu include transportul și cazarea părintelui însoțitor la hotel.

Pentru a veni in sprijinul familiei greu încercate, pe lângă urna existentă în școală noastră, in parteneriat cu Liceul Tehnologic Bănescu, organizăm un Concert caritabil pentru GABRIEL. Acesta se va desfășura în data de Miercuri, 21 decembrie, la ora 18.00, la Casa de Cultură Mangalia. Fondurile provenite din vânzarea biletelor, vor netezi drumul lui Gabriel către însănătoșire. Vă rugăm din toata inima să alocați 15 lei (costul unui bilet), pentru o acțiune care va face diferența între viață și moarte!
Biletele se găsesc la standul Asociației de părinți “Albatros”, din foaierul Casei de Cultura Mangalia, in data de 19 decembrie, începând cu ora 16:00.
Generozitatea și noblețea gestului dumneavoastră, vi se va întoarce, atunci când veți avea cea mai mare nevoie!
Vă mulțumim din suflet pentru răbdare și bunătate!
O distribuire, ne-ar fi de mare folos!” – Cristina Humă, președinta Asociației de părinți „Albatros”.


Mangalia News, 17.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply