„Ce n-a văzut Parisul!”: Lecție eveniment „Educație la înălțime” – TURNUL EIFFEL, PARIS, vineri, 18 noiembrie [VIDEO]

0
855

LECȚIE EVENIMENT ”EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME” – TURNUL EIFFEL, PARIS, vineri, 18 noiembrie, ora 10.
­
­Vinerea aceasta este lecția cea mare și înaltă! ”Ce n-a văzut Parisul”. Echipa ”Educație la Înălțime” urcă în Turnul Eiffel pentru o lecție eveniment, prezentată de doi profesori de vocație, Irina Constantinescu și Marcel Bartic.

Aducem lumea în clasele a zeci de mii de elevi din România și Republica Moldova și îi purtăm pe malurile Senei, prin istorie, tehnică și artă. Lecția va cuprinde un tur special al Turnului Eiffel și concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei.

În cadrul lecției – care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de la Paris.

Lecţiile se difuzează pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook “Educaţie la Înălţime”.
De asemenea, acolo sunt postate toate materialele, promo-urile şi filmele ce ţin de proiect.
De asemenea proiectul are un site dedicat, educatielainaltime.ro, unde profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții.

­

Lecția eveniment a anului 2022 realizată din Turnul Eiffel, transformat într-o adevărată catedră pentru școlile din România. O lecție multidisciplinară prezentată de către doi profesori de vocație, Irina Constantinescu și Marcel Bartic, care îi va purta pe elevi pe malurile Senei, prin istorie, tehnică și artă. Copiii vor descoperi un simbol al Parisului și al Europei, un exemplu al măiestriei și ingeniozităţii umane, un monument care a avut influenţe majore în istorie, tehnică și artă. O lecție la înălțime proiectată de către Asociația Însemne și construită în parteneriat cu Bilka.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Educație la Înălțime este un proiect al Asociației Însemne, extins la nivel național prin parteneriatul cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației.


Mangalia News, 17.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply