Meet and Code – Festivitate de premiere a elevilor participanți la evenimentul de programare și tehnologie desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia [FOTO]

0
1651
Ziua de miercuri, 16 noiembrie 2022 a adus mult soare în suflete și zâmbete pe chipuri. Copiii noștri ageri, care au ales să își folosească mintea și timpul liber, acumulând ceva mai mult decât nou, chiar inovator, au fost premiati! Am considerat ca este cea mai potrivita incheiere a evenimentului de programare și tehnologie marca Meet and Code, desfășurat in luna octombrie, de Asociația de Părinți Albatros, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr 3 Mangalia.

Felicitări, dragii noștri copii, pentru deschiderea voastra la ceea ce este nou! Privindu-va, avem reconfirmarea axiomei ca progresul ramane consecinta imbinarii armonioase intre Evolutia Personala si cea tehnologica! Suntem perfect constienti ca in spatele fiecaruia dintre voi se afla un părinte care vă sustine neconditionat. Le suntem profund recunoscatori pentru asta!

Ii multumim si o felicitam din toata inima pe doamna profesoara Alina Dumitru, a carei viziune si tenacitate, ne pozitionează de 4 ani consecutiv pe harta europeană a proiectelor finanțate de informatica și tehnologie, marca Meet and Code!

Mulțumim doamnei director adjunct Mihaela Sasu și domnului director Mihai Ionescu, pentru permanentul sprijin oferit proiectelor inițiate de Asociația de Părinți “Albatros”!

 

Cu adâncă prețuire și recunoștință,
Cristina Humă, Asociația de Părinți “Albatros”.
#Educatia este EVOLUTIE!#/#Viitorul se scrie AZI!#

Alina Mazare Dumitru: “Astăzi a fost o zi luminoasă pentru elevii partcipanți la activitatea meet and code – “Lights in town”, pentru că a avut loc premierea.
Multumim Asociației de Părinți Albatros pentru sprijinul acordat în acești 4 ani și în special doamnei președinte Cristina Humă, pentru care motto-ul “Evoluția este Educație” este o misiune îndeplinită.
Mulțumim conducerii școlii, domnului director Mihai Ionescu și doamnei director adjunct Mihaela Sasu, pentru sprijinul acordat în derularea tuturor proiectelor!
Felicitări, copiilor participanți pentru că entuziasmul vostru ne ajută să evoluăm și să descoperim noi metode de a ajunge la inimile voastre!
Evenimentul online de informatică organizat de Asociația de Părinți “Albatros”, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia: https://meet-and-code.org/ua/uk/event-show/7999
LIGHTS IN TOWN este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code susținută la nivel european de compania de software SAP. În România, inițiativa este coordonată pentru cel de-al 6-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente online de tehnologie și programare aliniate cu misiunea Europe Code Week“.
#meetadcode #codeEU #SAP4Good

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 17.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply