Atelierul MICUL ARHEOLOG – Pasiune, inspirație, mânuțe harnice, modelaj în lut, la Grădina Culturală Callatis – duminică, 06 noiembrie 2022 (FOTO VIDEO)

0
935
Atelierul „MICUL ARHEOLOG” de Duminică, 06 noiembrie 2022, organizat la Grădina Culturală Callatis, s-a bucurat de o participare numeroasă, în ciuda norilor și a vântului rece, de toamnă târzie. Instantaneele vorbesc de la sine despre interesul și pasiunea cu care mânuțele harnice ale copiilor au modelat în lut replici după obiecte vechi de ceramică descoperite la Mangalia. Specialiștii Muzeului de Arhelogie ”Callatis” le-au prezentat copiilor și părinților acestora diferite planșe cu exponatele Muzeului, i-au îndrumat cum să modeleze în lut și le-au arătat unele modele de vestimentație antică. Bucuria micuților ceramiști a fost cu atât mai mare cu cât au putut să ia acasă lucrările realizate de ei.

Și doamna prof. înv. prim. Maria Cazacu ne oferă câteva instantanee:

Mulțumim, Marcel Almăjanu:

UPDATE: Grădina Culturală Callatis a adăugat albumul Micul arheolog. „Ce amintiri frumoase am creat împreună! Vă mulțumim vouă, celor care ați răspuns invitației în număr atât de mare și colegelor noastre, Tatiana Odobescu și Liliana Bădin, care ne-au împărtășit din artele modelajului în lut și cusutului fără ac. Ne revedem curând, cu alte surprize!”


Mangalia News, 07.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply