MARIA SAVA, Campioană Mondială! Imnul României a răsunat în Coreea de Sud, la Campionatul Mondial de Fitness! FOTO/VIDEO

0
927

Imnul României a răsunat astăzi (sâmbătă, 22 octombrie, n.red), în Coreea de Sud, la Campionatul Mondial de Fitness. După ce a cucerit titlul de Campioană europeană, în primăvara acestui an, astăzi MARIA SAVA a devenit Campioană Mondială la categoria Women’s Bikini up to 160 cm. Maria dovedește încă odată că România are sportivi de aur, iar toată munca și efortul depus duc la rezultate excepționale! Bravo, Maria! Suntem mândri de tine! Hai, România!

România devine Campioană mondială, la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud! Performanța îi aparține sportivei MARIA SAVA, care s-a clasat pe Locul I și a obținut Medalia de Aur, cucerind astfel titlul de Campioană Mondială la categoria Women’s Bikini up to 160 cm. Bravooo, Maria! Suntem mândri de tine și de performanța ta!

Federatia Română de Culturism si Fitness: Primul rezultat al competiției din Coreea de Sud (21.10.2022): România devine vicecampioană mondială, la Campionatul Mondial de Fitness. Sportiva noastră, RALUCA VELEA, s-a clasat pe Locul II, la categoria Junior Women’s Artistic Fitness 16-23 Years Open. Felicitări, Raluca! Suntem mândri de tine!

RALUCA BIRO devine vicecampioană mondială, după ce s-a clasat pe Locul II la categoria Womens Physique Open. Felicitări pentru rezultatul frumos, Raluca, suntem mândri de tine!

Un nou moment de argint pentru România, la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud. ROBERTA NASTASE se întoarce acasă vicecampioană mondială, după ce a ocupat Locul II și a obținut Medalia de Argint, la categoria Junior Women Bikini 21-23 years, up to 160 cm. Felicitări, Roberta!

MARA ZIDARESCU s-a clasat pe Locul II și a obținut Medalia de Argint la categoria Junior Women Bikini 16-20 years, up to 166 cm, devenind astfel vicecampioană mondială! Bravo, Mara!

LUCIAN POPA aduce o nouă medalie pentru România! Sportivul nostru s-a clasat pe Locul III și a obținut Medalia de Bronz, la categoria Men’s Fitness Open. Bravo, Lucian!

Încă o veste bună de la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud și un loc pe podium pentru România! NARCISA MARTIN și LUCIAN POPA s-au clasat pe Locul III și au obținut Medalia de Bronz, la categoria Fit Pairs – Open. Felicitări pentru rezultat, dragilor!

Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud se vede LIVE la următorul link: https://bit.ly/Live-CM2022FOTO/VIDEO: federatiaromanaculturismsifitness.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Citiți și Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud | Sportivii lotului național sunt prezenți în competiție. HAI, ROMÂNIA! VIDEO LIVE

Felicitări maxime, Federației Române de Culturism și Fitness, sportivilor și echipei tehnice!


Mangalia News, 23.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply