Kriss Cristina: ”Chiar dacă am medalii și campionate câștigate, adevărata valoare mi-o dați voi, prin fidelitatea, înțelegerea și cuvintele minunate pe care mi le adresați. Voi încerca să vă fac mândri de mine din ce în ce mai mult, atât țn calitate de terapeut, cât și în calitate de trainer. Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc!” 

0
450
Intrebată: “Ce faci aici? De ce ai venit?”
Răspunsul a fost: “Păi, am venit pentru că m-a invitat Cristina și ea îmi este trainer în România. Și, dacă am stat mulți ani în Paris, am venit și ca o mică vacanță…”.

„Acestea au fost cuvintele unei doamne aparent firavă, timidă, dar puternică în interior și cu dorința de a învăța, de a evolua pe toate planurile, atat pe plan energetic, cât și pe plan profesional în domeniul masajului, fiind una dintre cursantele mele. Ce să vreau mai mult, când un om ca ea vine și îmi spune aceste cuvinte de apreciere, iar modul în care le spune, prin vibrația cuvintelor ei, se vede că sunt cuvinte spuse din suflet. Iți multumesc, ție, Cristina Mătușa, pentru că mi-ai fost alături și pentru respectul pe care mi-l porți. Am rămas profund impresionată. Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru că, prin harul dat și în calitate de formator, am reușit să cunosc oameni extraordinari, minunați, de la care am avut de învățat și cărora le-am împărtășit din vastele mele cunoștințe în domeniul masajului. Le mulțumesc, atât cursanților mei care îmi urmează cursurile, cât și celor care au terminat cursurile, pentru încurajare și pentru că îmi sunt alături. Toți aveți locul vostru în inima mea și oricând voi fi alături de voi. Mulțumesc clienților mei și clientelor mele pentru înțelegerea acordată, mai ales în ultimele săptămâni în care nu prea am mai fost prezentă. Vă multumesc pentru fidelitate și pentru aprecierile voastre. Chiar dacă am medalii și campionate câștigate, adevărata valoare mi-o dați voi prin fidelitatea, înțelegerea și cuvintele minunate pe care mi le adresați. Voi încerca să vă fac mândri de mine din ce în ce mai mult, atât în calitate de terapeut, cât și în calitate de trainer. Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc! Să aveți zile binecuvântate!”

Oana Gherghin: „Felicitări, Kriss, pentru atitudinea ta, calitatea de profesionist nu se va pierde atâta timp cât vei pune mereu pe primul loc binele pentru om! Ești un exemplu și pentru mine și sincer, eu abia acum m-am “trezit” într-o lume minunată a masajului, mi se schimbă tehnica, învăț de la oameni ca tine, ce să mai…, totul este coordonat de Dumnezeu! Să ai numai bine în viața asta! Si bineînțeles, abia aștept să ne vedem!”

Kriss Cristina: „Multumesc draga mea pentru apreciere! Clar că nimic nu este intâmplător si oamenii se aleg dupa cum rezoneaza. Binele invinge mereu si atata timp cat iti place ceea ce faci nu ai cum sa nu dai rezultate si mai important sa nu te opresti din invatat si dorinta de a evolua niciodata. Nu fii mai bun ca ceilalti ci devino cea mai buna varianta a ta. Te imbratisez cu drag!”

Mihaela Miky: „Ești omul potrivit, la locul potrivit. Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de mine”.

MN: Vă invităm să urmăriți și serialul CARAVANA SĂNĂTĂȚII la Sanatoriul Balnear Mangalia. Îi veți vedea pe Maeștrii români ai Masajului și adevărate miracole, realizate cu mâinile lor de aur…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 18.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply