Micuții galactieni reciclează și primesc bilete de transport în comun drept recompensă, în cadrul proiectului “România schimbă pet-ul cu biletul”

0
1226
Școlile formează viitorii adulți, pe care ni-i dorim responsabili pentru ei, pentru viață, pentru ceilalți, pentru viitorul nostru, dar mai ales al lor. “Mangalia reciclează”, în cadrul proiectului “România schimbă pet-ul cu biletul”, iar școlarii galactieni, îndrumați de prof. înv. primar Giorgiana Ancuța Rotariu, însoțiți de directorul adjunct al școlii, prof. Cătălin David, s-au alăturat cu ochișorii curioși și trăistuțe pline cu peturi, doze, sticle, acestei mobilizări (chiar de Ziua Internațională a Mobilizării).

Elevii clasei I A au pornit pe jos de la sediul ciclului primar al Școlii Gimnaziale “Gala Galaction”, până la magazinul Kaufland din Mangalia, unde odată ajunși, au înțeles primii pași ai reciclării. După introducerea de către fiecare elev a obiectelor reciclabile în containerele speciale si utilizarea ecranului digital, au primit bucuroși recompensa – bilete de transport în comun, în cadrul urbei. Ne dorim ca, prin astfel de acțiuni precum cea susținută vineri de micii galactieni, aceștia și ceilalți cetățeni să învețe lecția reciclării. Cei mici au promis că vor repeta experiența, alături de familiile lor.


Mangalia News, 18.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply